pravila o privatnosti
fuze

PRAVILA O PRIVATNOSTI

Ova Pravila o Privatnosti opisuju pravila i procedure Medija-Networks Doo („mi“, „naše“ ili „nama“) na sakupljanje, korišćenje i otkrivanje Vaših informacija na fuze.rs i usluge, karakteristike, sadržaj, aplikacije i proizvode koje mi nudimo (kolektivno „Aplikacija“). Kada koristite Usluge, Vi pristajete na sakupljanje, transfer, manipulaciju, skladištenje, otkrivanje i druga korišćenja informacija koja su navedena u ovim Pravilima o Privatnosti.


TIPOVI SAKUPLJENIH PODATAKA


Ova Pravila o Privatnosti pokrivaju obradu ličnih informacija („Ličnih Podataka“) sakupljenih prilikom korišćenja ili pristupanja Aplikaciji. Među tipovima Ličnih Podataka koje ova Aplikacija sakuplja, sama ili putem trećih stranaka, postoje: Kolačići, Korišćenje Podataka i Email-a. Drugi sakupljeni Lični Podaci mogu biti opisani u drugim delovima ovih Pravila o Privatnosti ili u okviru teksta objašnjenja posvećenog u kontekstu sa kolekcijom Ličnih Podataka.

METODE I MESTO OBRADE


Ova Pravila o Privatnosti pokrivaju obradu ličnih informacija („Ličnih Podataka“) sakupljenih prilikom korišćenja ili pristupanja Aplikaciji. Među tipovima Ličnih Podataka koje ova Aplikacija sakuplja, sama ili putem trećih stranaka, postoje: Kolačići, Korišćenje Podataka i Email-a. Drugi sakupljeni Lični Podaci mogu biti opisani u drugim delovima ovih Pravila o Privatnosti ili u okviru teksta objašnjenja posvećenog u kontekstu sa kolekcijom Ličnih Podataka.

GOOGLE ANALITIKA (GOOGLE)


Google Analitika je veb analiza usluga koju obezbeđuje Google Inc. („Google“). Google koristi sakupljene Lične Podatke da bi pratio i ispitivao korišćenje Aplikacije u cilju pripremanja izveštaja o njenoj aktivnosti i deljenja istih sa drugim Google servisima.

PRIKAZIVANJE SADRŽAJA SA SPOLJAŠNJIH PLATFORMI


Ove usluge Vam dozvoljavaju da vidite sadržaj koji se nalazi na spoljašnjim platformama direktno preko stranica ove Aplikacije i da pristupate istim. Ukoliko je usluga ove vrste instalirana, može sakupljati podatke veb saobraćaja sa stranica na kojima je instalirana čak i kada je korisnici ne koriste. Vimeo.com

INTERAKCIJA SA SPOLJAŠNJIM DRUŠTVENIM MREŽAMA I PLATFORMAMA


Ove usluge dozvoljavaju interakciju sa društvenim mrežama ili drugim spoljašnjim platformama direktno sa stranice ove Aplikacije.

REKLAMIRANJE


Da bismo razvijali reklame (remarketing), merili njihov performans i istakli Vama relevantne reklame na osnovu kriterijuma kao što je Vaša aktivnost na našoj aplikaciji, mi koristimo kolačiće i piksele da prilagodimo reklame i merimo njihov performans. Korišćenjem ovih tehnologija: mi možemo da vam pokažemo raklame i procenimo njihovu efikasnost. Ovo nam pomaže da omogućimo visoko kvalitetne reklame i sadržaj koji će biti interesantniji za vas.

RUKOVOĐENJE EMAIL ADRESAMA I SLANJEM PORUKA


Ove usluge omogućavaju da rukovođenje baze podataka na osnovu email kontakta pretplata i komuniciranje sa Korisnicima putem email-a. Ove usluge se koriste za skupljanje podataka koji se tiču datuma i vremena kada je email viđen od strane korisnika kao i kada korisnik stupa u kontakt sa dolazećim mejlom, kao što je ulazak na linkove unutar mejla. MailChimp.

DODATNE INFORMACIJE O SAKUPLJANJU PODATAKAZAKONSKE MERE


Korisnikovi Lični Podaci mogu biti korišćeni u zakonske svrhe od strane Kontrolora Podataka, na Sudu ili u fazama koje vode do potencijalne zakonske mere koje potiču od nepravilnog korišćenja Aplikacije ili povezanih usluga. Korisnik je svestan činjenica da se od Kontrolora Podataka može zatražiti da otkrije Lične Podatke na zahtev državnih organa.DODATNE INFORMACIJE O KORISNIČKIM LIČNIM PODACIMA


Pored informacija koje sadrže ova Pravila o Privatnosti, ova Aplikacija može da omogući Korisniku dodatne informacije u kontekstu koje se tiču određenih servisa ili sakupljanja i obrade Ličnih Podataka po zahtevu.EVIDENCIJA I ODRŽAVANJE SISTEMA


U svrhe rukovanja i održavanje, ova Aplikacija i bilo koji servis treće stranke može da sakuplja fajlove koji beleže interakciju sa ovom Aplikacijom (Evidencija Sistema) ili koristi za ovu svrhu druge Lične Podatke (kao što je IP adresa).INFORMACIJE KOJE NISU SADRŽANE U OVIM PRAVILIMA O PRIVATNOSTI


Više detalja koji se tiču sakupljanja i obrade Ličnih podataka mogu biti zatraženi od strane Kontrolora Podataka bilo kada. Molim Vas pogledajte kontakt informacije na kraju ovih Pravila o Privatnosti.PRAVA KORISNIKA


Korisnici imaju prava da u bilo koje vreme znaju da li su njihovi Lični Podaci sačuvani i mogu da konsultuju Kontrolora Podataka da bi saznali o njihovom sadržaju i poreklu, da provere njihovu tačnost ili da ih pitaju da budu zamenjeni, otkazani, ažurirani ili ispravljeni ili za njihov prelazak u anonimni format ili da blokiraju bilo kakve podatke koji krše zakon, kao i da se protive njihovoj obradi iz bilo kog ili svih opravdanih razloga. Zahtevi treba da budu poslati Kontroloru Podataka čije su kontakt informacije napisane na dnu. Ova Aplikacija ne podržava „Do Not Track“ zahteve. Da bi ustanovili da li neki od servisa trećih stranaka poštuje „Do Not Track“ zahteve, molimo pročitajte njihova Pravila o Privatnosti.IZMENE OVIH PRAVILA O PRIVATNOSTI


Kontrolor Podataka zadržava pravo da uvede izmene u ova Pravila o Privatnosti u bilo koje vreme davanjem obaveštenja Korisnicima na ovoj stranici. Strogo se preporučuje da često proveravate ovu stranicu, misleći na datum poslednje unete izmene prikazanog na dnu. Ako se Korisnik protivi izmenama Pravila o Privatnosti, Korisnik mora da prestane da koristi Aplikaciju i može da zahteva od Kontrolora Podataka da izbriše Lične Podatke. Ukoliko nije drugačije navedeno, trenutna pravila o privatnosti se odnose na sve Lične Podatke koje Kontrolor Podataka ima o Korisnicima.INFORMACIJE O OVIM PRAVILIMA O PRIVATNOSTI


Kontrolor Podataka zadržava pravo da uvede izmene u ova Pravila o Privatnosti u bilo koje vreme davanjem obaveštenja Korisnicima na ovoj stranici. Strogo se preporučuje da često proveravate ovu stranicu, misleći na datum poslednje unete izmene prikazanog na dnu. Ako se Korisnik protivi izmenama Pravila o Privatnosti, Korisnik mora da prestane da koristi Aplikaciju i može da zahteva od Kontrolora Podataka da izbriše Lične Podatke. Ukoliko nije drugačije navedeno, trenutna pravila o privatnosti se odnose na sve Lične Podatke koje Kontrolor Podataka ima o Korisnicima.


Kontorlor Podataka je odgovoran za ova Pravila o Privatnosti.

KONTROLOR PODATAKA I VLASNIK

 

ŠTA JE FUZE?

Revolucionarna multi-card tehnologija. Spremna za potrošače. Dokazno da radi u maloprodajnim objektima širom sveta. Praćenje lokacije. Menadžment kartice i finansija. Daljinsko brisanje. Može da sadrži do 30 kartica. EMV Čip.

Fuze Kartica je u potpunosti razvijena i poseduje ISO i FCC sertifikate. Unutar Fuze Kartice nalazi se piši-briši EMV čip koji može da podrži više kartica kao i informacija o plaćanju. Trenutno, kompatibilnost sa Vašom karticom zavisi od individualnih sporazuma sa bankama.

sta je fuze
tehnologija daljinskog brisanja

FUZE eCard

TEHNOLOGIJA DALJINSKOG BRISANJA - Ukoliko je izgubite, odmah obrišite svoje podatke i kartice Fuze Karticom.
PRAĆENJE LOKACIJE - Dobijajte obaveštenja ukoliko ste zaboravili Fuze Karticu ili se ona kreće bez vas.
BATERIJA KOJA TRAJE MESEC DANA - Traje 30 dana nakon punjenja. Prenosni punjač sadrži 1 dodatno punjenje za putovanja.
UPRAVLJANJE FINANSIJAMA - Sve Vaše kartice i finansije dostupne u roku od nekoliko sekundi.

SIGURNO PRISTUPAČNO POGODNO


Možda jeste iste veličine kao bilo koja druga kartica u Vašem novčaniku, ali Fuze Kartica je stvorena za više od toga.


OBAVLJAJTE JEDNOKRATNE TRANSAKCIJE


Dajete Vašu karticu konobaru? Izaberite koju karticu da koristite kada Fuze nije u opsegu Bluetooth-a. Fuze će se automatski zaključati nakon završetka transakcije.

LAK ODABIR KARTICE


Prebacujte se sa kartica brzo samo jednim klikom dugmeta. Na E-Paper ekranu Fuze Kartice vidite jasno prikazane kartice.


KORISTITE FUZE BILO GDE


Bez obzira da li ste u omiljenom restoranu, na pijaci ili čak na bankomatu, Fuze Kartica radi besprekorno.

RADI KAO BILO KOJA OBIČNA KARTICA

Kreditna kartica, Debitna kartica, Poklon kartica, Članska kartica. Nije bitan tip, ni banka ni način korišćenja. Fuze Kartica upravlja svim Vašim karticama.

 

SKINITE ECARD MENADŽER APLIKACIJU

Budite Povezani sa Vašim Finansijama. Besplatna, sigurana iOS i Android aplikacija Vam omogućava da lako podesite i upravljate Vašim računima, karticama i troškovima.

 

 

app android

 

 

 

fuze ecard

 

SPECIFIKACIJE FUZE KARTICE

Dimenzije kartice : 3.36 x 2.13 x 0.03in / 85.5 x 54 x 0.8mm
Težina : 0.2 oz / 6g
Tankoća : 0.03in / 0.8mm - same as creadit card
Ekran : 1.1in / 0.8mm E-paper
Baterija Kartice : 3.8V / 13mAh Litijum-Polimer
Trajanje Baterije (Regularna Upotreba) : ~30 dana (4-5 puta na dan)

Trajanje Baterije (U pripravnosti) : ~90-150 dana
Vreme Punjenja : ~1.5 sati
Može da sadrži : Do 30 kartica
Konekcije : Bluetooth Low Energy (BLE)
iOS : Zahteva iOS 8.0 ili više Kompatibilna sa iPhone-om, iPad--om
Android : Zahteva Android 5.0 ili više

Vrste kartica : Sve – Poklon Kartice, Članske Kartice, VISA, Mastecard, American Express, Discover, i sve Banke
Bankomat : Radi na svim većim Bankomatima
Bezkontaktno plaćanje : NFC stiže 2018-te
EMV Čip tehnologija : Stiže 2018-te

 

logo

 

    Kontakt


Medija-Networks Doo
ul. Turgenjeva 4
21000 Novi Sad
Srbija

E mail:
prodaja@fuze.rs

Telefoni:
+381 64 500 000 8

 

    Radno vreme


Ponedeljak 08.30 - 17.00
Utorak 08.30 - 17.00
Sreda 08.30 - 17.00
Četvrtak 08.30 - 17.00
Petak 08.30 - 17.00

Subota - 09.00 - 15.00
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   twiter   instagram   linkedin  Pravila o privatnosti
Odredbe i uslovi
Garancija

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad