pravila o privatnosti
fuze

PROIZVOD OGRANIČENE GARANCIJE

Medija-Networks Doo ("Fuze", "Fuze Kartica", DelightTS, DLTS) garantuje prvobitnom krajnjem kupcu ("Vama") da Vaš Fuze uređaj i čitač kartica distribuiran od strane Fuze-a (pod jedinim imenom "Fuze Uređaji") neće imati greške u materijalu i izradi pod normalnom upotrebom u toku jedne godine od datuma kada ste kupili Fuze uređaje, ili šest (6) meseci od dana dostavljanja vaših unapred naručenih Fuze uređaja ("Ograničeni period garancije").

Fuze ne garantuje da će rad Fuze Uređaja biti bez prekida ili bez grešaka; određeni izuzeci i ograničenja su navedena dole. Pored toga, ova Ograničena Garancija ne pokriva sofver ugrađen u Fuze Uređaje, Fuze vebsajt ili onlajn usluge ili Fuze applikacije za pametni telefon, koje su pružene „as is-kao što jesu“. Za detalje pogledajte Fuze Odredbe i Uslove.


EKSKLUZIVNA PRAVA:


Ako pokriveni nedostatak nastane sa Vašim Fuze uređajem tokom perioda Ograničene Garancije, Fuze može, po sopstvenom nahođenju Fuze-a i u meri u kojoj to dozvoljava zakon, dozvoliti da vratite svoje defektne Fuze uređaje, tako da Fuze može, kao jedinu opciju, (i ) popraviti proizvod koristeći ili nove ili obnovljene delove samo nakon kupovine svake Fuze kartice, (ii) zameniti proizvod novim ili obnovljenim proizvodom koji je barem funkcionalno ekvivalentan Vašem. Bilo koja zamena može biti nov ili obnovljen proizvod po odluci Fuze-a. Svi Fuze Uređaji za koje ste dobili zamenski uređaj postaju vlasništvo Fuze-a.


KAKO ZAHTEVATI PRAVO NA GARANCIJU:


Da bi ste zahtevali pravo na garanciju, pišite na Fuze Podrška za Garanciju na support@fuzecard.com. Morate navesti Vaše ime, email povezan sa Vašim Indiegogo nalogom email-a za doprinose ili email nalogom na Fuzecard.com, kao i serijski broj Vašeg Fuze Uređaja za dobijanje podrške. Ako se odluči da su Vaši Fuze Uređaji pokriveni garancijom, Fuze Podrška za Garanciju će Vam pružiti Autorizaciju Povratnog Materijala („RMA“). Moraće te da pošaljete Vaše Fuze Uređaje, RMA i dokaz o kupivini na adresu koju će Vam dati Fuze Podrška za Garanciju. Molim Vas sledite sve instrukcije vezane za zahteve za garanciju dobijene od strane Fuze Podrške za Garanciju.


TRAJANJE:


Ograničena Garancija traje šest (6) meseci od datuma kupovine. Ako ste ranije naručili Fuze Uređaje, Vaša Ograničena Garancija je period od šest (6) meseci od datuma kada je Fuze Uređaj poslat Vama. Ako Fuze da zamenski uređaj pod ovom garancijom, taj uređaj će biti pokriven ostatkom perioda Ograničene Garancije, ukoliko originalni Fuze Uređaj bude zamenjen.


ISKLJUČENJA I OGRANIČENJA


Ograničena Garancija se ne odnosi na proizvode ili usluge osim na Fuze Uređaje; na delove koji se mogu potrošiti, kao što su baterije ili materijali koji su dizajnirani da se vremenom smanje, ukoliko nije došlo do nemogućnosti rada zbog nedostatka materijala ili izrade; na kozmetičku štetu; na podatke ili informacije; na softver (čak i ako je zapakovan ili prodat sa Fuze Uređajima ili ugrađen u Fuze Uređaje). Ograničena Garancija je samo validna na mestima na koja se Fuze Uređaji isporučuju od strane Fuze. Ograničena Garancija je neprenosiva i ne pokriva Fuze Uređaje koji su dobijeni od bilo koje treće strane osim Fuze-a i Ovlašćenih Prodavaca Fuza. Fuze nije odgovoran za oštećenja koja proizilaze iz normalnog habanja; propusta praćenja uputstva koja se odnose na upotrebu Fuze Uređaja; gubitaka ili krađe; demontaže ili izmena; nesreća, zloupotreba, poplava, vatre, zemljotresa ili drugih prirodnih nepogoda; ili izlaganje tečnostima ili ekstremnim toplotnim ili životnim uslovima. Nemojte pokušavati da rastavite ili da popravljate Fuze Uređaje. U Fuze Uređajima ne postoje delovi koje može popraviti korisnik. Rastavljanje Fuze Uređaja će poništiti Ograničenu Garanciju.


IMPLICIRANE GARANCIJE


U MAKSIMALNOJ MERI DOZVOLJENOJ PRIMENOM ZAKONA, FUZE IZRIČITO ODBIJA SVE DRUGE GARANCIJE I USLOVE BILO KOJE VRSTE, BILO ZAKONSKE ILI IMPLICIRANE, U VEZI SA UREĐAJIMA, IZUZIMAJUĆI BILO KOJE IMPLICIRANE GARANCIJE O PRODAJI, FITNES ZA ODREĐENU SVRHU I NEKRŠENJE SU OGRANIČENI U PERIODU OGRANIČENE GARANCIJE.
Neke države ne dozvoljavaju ograničenja na period trajanja implicirane garancije, pa se gorenavedeno ograničenje možda ne odnosi na Vas.


OGRANIČENJA ŠTETE


IZUZIMAJUĆI ZAKONSKI ZABRANJENU PRIMENU ZAKONA, FUZE NEĆE BITI ODGOVORAN ZA BILO KOJE SLUČAJNE, INDIREKTNE, POSEBNE ILI POSLEDIČNE ŠTETE, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI NA GUBITAK DOBITKA, PRIHODA ILI PODATAKA, ŠTO REZULTIRA BILO KOJIM KRŠENJEM IMPLICIRANE ILI PODRAZUMENE GARANCIJE ILI USLOVA, ILI POD BILO KOJIM DRUGIM PRAVNIM TEORIJAMA, ČAK I AKO JE FUZE-U BILA SKRENUTA PAŽNJA NA MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE.

Neke države ne dozvoljavaju isključenja i ograničenja slučajnih i posledičnih šteta, pa se gorenavedeno ograničenje i isključenje možda ne odnosi na Vas.

VLADAJUĆI ZAKON Ova Ograničena Garancija regulisana je zakonima države Kalifornije, SAD, bez primene principa sukoba zakona koji mogu omogućiti primenu zakona druge nadležnosti.

Ova garancija Vam daje određena zakonska prava, a takođe možete imati i druga prava koja se razlikuju od države do države. Ukoliko se smatra da je neki od uslova Ograničene Garancije nezakonit ili neizvršiv, zakonitost ili primenjivost preostalih uslova neće biti pogođena ili smanjena.

 

ŠTA JE FUZE?

Revolucionarna multi-card tehnologija. Spremna za potrošače. Dokazno da radi u maloprodajnim objektima širom sveta. Praćenje lokacije. Menadžment kartice i finansija. Daljinsko brisanje. Može da sadrži do 30 kartica. EMV Čip.

Fuze Kartica je u potpunosti razvijena i poseduje ISO i FCC sertifikate. Unutar Fuze Kartice nalazi se piši-briši EMV čip koji može da podrži više kartica kao i informacija o plaćanju. Trenutno, kompatibilnost sa Vašom karticom zavisi od individualnih sporazuma sa bankama.

sta je fuze
tehnologija daljinskog brisanja

FUZE eCard

TEHNOLOGIJA DALJINSKOG BRISANJA - Ukoliko je izgubite, odmah obrišite svoje podatke i kartice Fuze Karticom.
PRAĆENJE LOKACIJE - Dobijajte obaveštenja ukoliko ste zaboravili Fuze Karticu ili se ona kreće bez vas.
BATERIJA KOJA TRAJE MESEC DANA - Traje 30 dana nakon punjenja. Prenosni punjač sadrži 1 dodatno punjenje za putovanja.
UPRAVLJANJE FINANSIJAMA - Sve Vaše kartice i finansije dostupne u roku od nekoliko sekundi.

SIGURNO PRISTUPAČNO POGODNO


Možda jeste iste veličine kao bilo koja druga kartica u Vašem novčaniku, ali Fuze Kartica je stvorena za više od toga.


OBAVLJAJTE JEDNOKRATNE TRANSAKCIJE


Dajete Vašu karticu konobaru? Izaberite koju karticu da koristite kada Fuze nije u opsegu Bluetooth-a. Fuze će se automatski zaključati nakon završetka transakcije.

LAK ODABIR KARTICE


Prebacujte se sa kartica brzo samo jednim klikom dugmeta. Na E-Paper ekranu Fuze Kartice vidite jasno prikazane kartice.


KORISTITE FUZE BILO GDE


Bez obzira da li ste u omiljenom restoranu, na pijaci ili čak na bankomatu, Fuze Kartica radi besprekorno.

RADI KAO BILO KOJA OBIČNA KARTICA

Kreditna kartica, Debitna kartica, Poklon kartica, Članska kartica. Nije bitan tip, ni banka ni način korišćenja. Fuze Kartica upravlja svim Vašim karticama.

 

SKINITE ECARD MENADŽER APLIKACIJU

Budite Povezani sa Vašim Finansijama. Besplatna, sigurana iOS i Android aplikacija Vam omogućava da lako podesite i upravljate Vašim računima, karticama i troškovima.

 

 

app android

 

 

 

fuze ecard

 

SPECIFIKACIJE FUZE KARTICE

Dimenzije kartice : 3.36 x 2.13 x 0.03in / 85.5 x 54 x 0.8mm
Težina : 0.2 oz / 6g
Tankoća : 0.03in / 0.8mm - same as creadit card
Ekran : 1.1in / 0.8mm E-paper
Baterija Kartice : 3.8V / 13mAh Litijum-Polimer
Trajanje Baterije (Regularna Upotreba) : ~30 dana (4-5 puta na dan)

Trajanje Baterije (U pripravnosti) : ~90-150 dana
Vreme Punjenja : ~1.5 sati
Može da sadrži : Do 30 kartica
Konekcije : Bluetooth Low Energy (BLE)
iOS : Zahteva iOS 8.0 ili više Kompatibilna sa iPhone-om, iPad--om
Android : Zahteva Android 5.0 ili više

Vrste kartica : Sve – Poklon Kartice, Članske Kartice, VISA, Mastecard, American Express, Discover, i sve Banke
Bankomat : Radi na svim većim Bankomatima
Bezkontaktno plaćanje : NFC stiže 2018-te
EMV Čip tehnologija : Stiže 2018-te

 

logo

 

    Kontakt


Medija-Networks Doo
ul. Turgenjeva 4
21000 Novi Sad
Srbija

E mail:
prodaja@fuze.rs

Telefoni:
+381 64 500 000 8

 

    Radno vreme


Ponedeljak 08.30 - 17.00
Utorak 08.30 - 17.00
Sreda 08.30 - 17.00
Četvrtak 08.30 - 17.00
Petak 08.30 - 17.00

Subota - 09.00 - 15.00
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   twiter   instagram   linkedin  Pravila o privatnosti
Odredbe i uslovi
Garancija

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad